MASIGNCLEAN101

Φωτια Ιστιαια / Η πυρκαγιά φτάνει στους πρόποδες του Καντηλίου Όρους ...

Φωτια Ιστιαια / Η πυρκαγιά φτάνει στους πρόποδες του Καντηλίου Όρους .... Σε ό,τι αφορά την ιστιαία, το μέτωπο απέχει αρκετά, ωστόσο η μάχη που . Έχουμε την πληροφόρηση ότι έρχονται δυνάμεις απ' όλες τις περιφέρειες της . Για έξι μερόνυχτα οι κάτοικοι της βόρειας. Κάτοικος του χωριού τσαπουρνιά του δήμου ιστιαίας, μιλώντας στον απεσταλμένο του ethnos.gr κώστα ασημακόπουλο ανέφερε πως «είμαστε στο έλεος του . Στο κομμάτι της ιστιαίας, δεν πρέπει να μπει η φωτιά στην ιστιαία.

Σε ό,τι αφορά την ιστιαία, το μέτωπο απέχει αρκετά, ωστόσο η μάχη που . Η φωτιά πλέον έχει φτάσει στην ιστιαία. Για έξι μερόνυχτα οι κάτοικοι της βόρειας. «το μόνο που γνωρίζει η πυροσβεστική είναι να μας στέλνει γελοία μηνύματα σύστασης στο δήμαρχο για . Η φωτιά άφησε στο πέρασμά της καμένα τα τεράστια πεύκα.

Ster's tweet - "ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ 🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘 # ...
Ster's tweet - "ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ 🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘 # ... from pbs.twimg.com
Η φωτιά πλέον έχει φτάσει στην ιστιαία. Έχουμε την πληροφόρηση ότι έρχονται δυνάμεις απ' όλες τις περιφέρειες της . Εφιαλτικό ήταν το βράδυ στην περιοχή, με σπίτια να καίγονται και εκατοντάδες ανθρώπους να εγκαταλείπουν τα . Η φωτιά άφησε στο πέρασμά της καμένα τα τεράστια πεύκα. Στο κομμάτι της ιστιαίας, δεν πρέπει να μπει η φωτιά στην ιστιαία. «το μόνο που γνωρίζει η πυροσβεστική είναι να μας στέλνει γελοία μηνύματα σύστασης στο δήμαρχο για . Το πύρινο μέτωπο πάντως κατευθύνεται όλο και περισσότερο προς την ιστιαία, και βρίσκεται γύρω στα 8 χιλιόμετρα απόσταση. Κάτοικος του χωριού τσαπουρνιά του δήμου ιστιαίας, μιλώντας στον απεσταλμένο του ethnos.gr κώστα ασημακόπουλο ανέφερε πως «είμαστε στο έλεος του .

Φωτιά πίσω από τις εργατικές κατοικίες ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στην ιστιαία, σε νοικιασμένη μονοκατοικία που διέμενε μια βουλγάρα.

Στο κομμάτι της ιστιαίας, δεν πρέπει να μπει η φωτιά στην ιστιαία. Κραυγές αγωνίας από τους κατοίκους της . Εφιαλτικό ήταν το βράδυ στην περιοχή, με σπίτια να καίγονται και εκατοντάδες ανθρώπους να εγκαταλείπουν τα . Σε ό,τι αφορά την ιστιαία, το μέτωπο απέχει αρκετά, ωστόσο η μάχη που . Η φωτιά άφησε στο πέρασμά της καμένα τα τεράστια πεύκα. Κάτοικος του χωριού τσαπουρνιά του δήμου ιστιαίας, μιλώντας στον απεσταλμένο του ethnos.gr κώστα ασημακόπουλο ανέφερε πως «είμαστε στο έλεος του . Για έξι μερόνυχτα οι κάτοικοι της βόρειας. Το πύρινο μέτωπο πάντως κατευθύνεται όλο και περισσότερο προς την ιστιαία, και βρίσκεται γύρω στα 8 χιλιόμετρα απόσταση. Έχουμε την πληροφόρηση ότι έρχονται δυνάμεις απ' όλες τις περιφέρειες της . Η φωτιά πλέον έχει φτάσει στην ιστιαία. Φωτιά πίσω από τις εργατικές κατοικίες ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στην ιστιαία, σε νοικιασμένη μονοκατοικία που διέμενε μια βουλγάρα. «το μόνο που γνωρίζει η πυροσβεστική είναι να μας στέλνει γελοία μηνύματα σύστασης στο δήμαρχο για .

Η φωτιά άφησε στο πέρασμά της καμένα τα τεράστια πεύκα. Στο κομμάτι της ιστιαίας, δεν πρέπει να μπει η φωτιά στην ιστιαία. Φωτιά πίσω από τις εργατικές κατοικίες ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στην ιστιαία, σε νοικιασμένη μονοκατοικία που διέμενε μια βουλγάρα. Έχουμε την πληροφόρηση ότι έρχονται δυνάμεις απ' όλες τις περιφέρειες της . Για έξι μερόνυχτα οι κάτοικοι της βόρειας.

ΙΣΤΙΑΙΑ - Φωτιά στο σπίτι πάνω απο τα ΚΤΕΛ
ΙΣΤΙΑΙΑ - Φωτιά στο σπίτι πάνω απο τα ΚΤΕΛ from 4.bp.blogspot.com
Για έξι μερόνυχτα οι κάτοικοι της βόρειας. Το πύρινο μέτωπο πάντως κατευθύνεται όλο και περισσότερο προς την ιστιαία, και βρίσκεται γύρω στα 8 χιλιόμετρα απόσταση. Η φωτιά άφησε στο πέρασμά της καμένα τα τεράστια πεύκα. Κραυγές αγωνίας από τους κατοίκους της . Κάτοικος του χωριού τσαπουρνιά του δήμου ιστιαίας, μιλώντας στον απεσταλμένο του ethnos.gr κώστα ασημακόπουλο ανέφερε πως «είμαστε στο έλεος του . Φωτιά πίσω από τις εργατικές κατοικίες ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στην ιστιαία, σε νοικιασμένη μονοκατοικία που διέμενε μια βουλγάρα. Η φωτιά πλέον έχει φτάσει στην ιστιαία. Στο κομμάτι της ιστιαίας, δεν πρέπει να μπει η φωτιά στην ιστιαία.

Σε ό,τι αφορά την ιστιαία, το μέτωπο απέχει αρκετά, ωστόσο η μάχη που .

Εφιαλτικό ήταν το βράδυ στην περιοχή, με σπίτια να καίγονται και εκατοντάδες ανθρώπους να εγκαταλείπουν τα . Η φωτιά άφησε στο πέρασμά της καμένα τα τεράστια πεύκα. Κραυγές αγωνίας από τους κατοίκους της . Κάτοικος του χωριού τσαπουρνιά του δήμου ιστιαίας, μιλώντας στον απεσταλμένο του ethnos.gr κώστα ασημακόπουλο ανέφερε πως «είμαστε στο έλεος του . Φωτιά πίσω από τις εργατικές κατοικίες ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στην ιστιαία, σε νοικιασμένη μονοκατοικία που διέμενε μια βουλγάρα. Έχουμε την πληροφόρηση ότι έρχονται δυνάμεις απ' όλες τις περιφέρειες της . Το πύρινο μέτωπο πάντως κατευθύνεται όλο και περισσότερο προς την ιστιαία, και βρίσκεται γύρω στα 8 χιλιόμετρα απόσταση. Στο κομμάτι της ιστιαίας, δεν πρέπει να μπει η φωτιά στην ιστιαία. Για έξι μερόνυχτα οι κάτοικοι της βόρειας. Σε ό,τι αφορά την ιστιαία, το μέτωπο απέχει αρκετά, ωστόσο η μάχη που . Η φωτιά πλέον έχει φτάσει στην ιστιαία. «το μόνο που γνωρίζει η πυροσβεστική είναι να μας στέλνει γελοία μηνύματα σύστασης στο δήμαρχο για .

Έχουμε την πληροφόρηση ότι έρχονται δυνάμεις απ' όλες τις περιφέρειες της . Η φωτιά άφησε στο πέρασμά της καμένα τα τεράστια πεύκα. Κάτοικος του χωριού τσαπουρνιά του δήμου ιστιαίας, μιλώντας στον απεσταλμένο του ethnos.gr κώστα ασημακόπουλο ανέφερε πως «είμαστε στο έλεος του . Εφιαλτικό ήταν το βράδυ στην περιοχή, με σπίτια να καίγονται και εκατοντάδες ανθρώπους να εγκαταλείπουν τα . Κραυγές αγωνίας από τους κατοίκους της .

Ιστιαία: Γέμισε καπνό μία ολόκληρη γειτονιά! | Newsbomb
Ιστιαία: Γέμισε καπνό μία ολόκληρη γειτονιά! | Newsbomb from cdn1.bbend.net
Σε ό,τι αφορά την ιστιαία, το μέτωπο απέχει αρκετά, ωστόσο η μάχη που . Κάτοικος του χωριού τσαπουρνιά του δήμου ιστιαίας, μιλώντας στον απεσταλμένο του ethnos.gr κώστα ασημακόπουλο ανέφερε πως «είμαστε στο έλεος του . Στο κομμάτι της ιστιαίας, δεν πρέπει να μπει η φωτιά στην ιστιαία. Η φωτιά άφησε στο πέρασμά της καμένα τα τεράστια πεύκα. Το πύρινο μέτωπο πάντως κατευθύνεται όλο και περισσότερο προς την ιστιαία, και βρίσκεται γύρω στα 8 χιλιόμετρα απόσταση. Εφιαλτικό ήταν το βράδυ στην περιοχή, με σπίτια να καίγονται και εκατοντάδες ανθρώπους να εγκαταλείπουν τα . Έχουμε την πληροφόρηση ότι έρχονται δυνάμεις απ' όλες τις περιφέρειες της . «το μόνο που γνωρίζει η πυροσβεστική είναι να μας στέλνει γελοία μηνύματα σύστασης στο δήμαρχο για .

Εφιαλτικό ήταν το βράδυ στην περιοχή, με σπίτια να καίγονται και εκατοντάδες ανθρώπους να εγκαταλείπουν τα .

Στο κομμάτι της ιστιαίας, δεν πρέπει να μπει η φωτιά στην ιστιαία. Η φωτιά άφησε στο πέρασμά της καμένα τα τεράστια πεύκα. Για έξι μερόνυχτα οι κάτοικοι της βόρειας. Κάτοικος του χωριού τσαπουρνιά του δήμου ιστιαίας, μιλώντας στον απεσταλμένο του ethnos.gr κώστα ασημακόπουλο ανέφερε πως «είμαστε στο έλεος του . Φωτιά πίσω από τις εργατικές κατοικίες ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στην ιστιαία, σε νοικιασμένη μονοκατοικία που διέμενε μια βουλγάρα. Το πύρινο μέτωπο πάντως κατευθύνεται όλο και περισσότερο προς την ιστιαία, και βρίσκεται γύρω στα 8 χιλιόμετρα απόσταση. Εφιαλτικό ήταν το βράδυ στην περιοχή, με σπίτια να καίγονται και εκατοντάδες ανθρώπους να εγκαταλείπουν τα . Σε ό,τι αφορά την ιστιαία, το μέτωπο απέχει αρκετά, ωστόσο η μάχη που . Η φωτιά πλέον έχει φτάσει στην ιστιαία. «το μόνο που γνωρίζει η πυροσβεστική είναι να μας στέλνει γελοία μηνύματα σύστασης στο δήμαρχο για . Κραυγές αγωνίας από τους κατοίκους της . Έχουμε την πληροφόρηση ότι έρχονται δυνάμεις απ' όλες τις περιφέρειες της .

Share This :